Кулинарна демонстрация: Gabbie’s Kitchen

Габриела Наскова е доктор по икономика, младежки активист, но и запален пътешественик. Точно интересът й към различни култури и вкусовете им събужда страстта й към готвенето, но най-много я привличат ароматите и цветовете на Близкия Изток.

Нейният „блог“ всъщност са стотиците хора, пробвали от нейните авторски (необичайни, импровизирани, но безкрайно вкусни) гозби, които разпространяват през годините, превърналото се в нарицателно Gabbie’s Kitchen.

В рамките на кулинарната дегустация ще имате възможността да видите и опитате тостове от батат с чесън и магданоз, гарнирани с 1) хумус със зелени маслини и козе сирене 2) паста с кисело мляко и горчица и резени рохко яйце. И за любителите на сладкото ще има – бърз десерт със скир и оризовки, но детайлите запазваме за на място.